Circulația rutieră de pe strada Republicii din Vatra Dornei va fi închisă, luni și marți, pentru efectuarea unor lucrări

La începutul săptămânii viitoare, preț de două zile, circulația rutieră de pe strada Republicii din Vatra Dornei va fi închisă pe segmentul dintre Hotel Kaban (intersecția străzilor Oborului, Unirii și Republicii) și Complexul Bradul-Călimani. Luni și marți, 22 și 23 mai 2023, circulația mașinilor va fi restricționată între orele 07:00 și 21:00 pentru efectuarea a două subtraversări a rețelei de apă pluvială.

„Din cauza lucrărilor din zona Cazinoului, luni și marți, 22 și 23 mai 2023, între orele 07:00 și 21:00, circulația rutieră de pe strada Republicii va fi închisă, din zona Hotelului Kaban și până la Complexul Bradul-Călimani. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanți ai Primăriei Municipiului Vatra Dornei.

Lucrările de pe strada Republicii vor fi efectuate de societățile Maghebo SRL și Cornell’s Floor SRL, în cadrul proiectului „Municipiul Verde, mobilitate urbană durabilă în Vatra Dornei”.

1 comentariu publicat:

  1. Costel

    Normal că sunt efectuate de firme care nu sunt din Vatra Dornei! Doar firmele de construcții din Vatra Dornei sunt bune doar la plătit impozite și taxe la primărie, iar angajații acestora la vot. Nimeni nu se întreabă de ce toate aceste proiecte de demolare a orașului sunt executate de firme din afară? De ce nu lucrează nicio firmă din Vatra Dornei la aceste proiecte? De ce trebuie să plece banii din Dorna către firme din Botoșani, Satu Mare, Bistrița-Năsăud? Există oare vreun interes ascuns? Constructorii din Dorna nu sunt capabili să sape niște șanțuri și să bage niște cabluri? Se pare că nu! Ei sunt buni doar la plătit impozite și taxe și la ținut angajații cu impozite și taxe! Dar dacă i-am trimite la primărie să le dea ajutoare sociale ar fi mai bine? Câte firme din Dorna lucrează în județele amintite? Niciuna! Cum este expresia aia, dornenii mei și patriotismul local?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *