EXCLUSIV/FOTO/VIDEO. Casă din Dorna Candrenilor distrusă azi-noapte de un incendiu pornit de la un reșou electric

Un incendiu puternic a cuprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 spre 14 mai 2023, o locuință din comuna Dorna Candrenilor, situată în apropiere de Biserica Romano-Catolică din localitate. Flăcările ar fi pornit în jurul orei 02:00, din cauza unui reșou electric lăsat în priză peste noapte. În casă se afla o singură persoană, un bărbat, care în momentul izbucnirii incendiului s-a autoevacuat din încăpere, iar mai apoi a alertat pompierii printr-un apel telefonic la numărul de urgență 112.

Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă au fost direcționate la fața locului de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei, alături de o ambulanță SMURD și mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Vatra Dornei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie cu rapiditate izolat, iar flăcările să nu se extindă la locuințele din imediata apropiere.

UPDATE ORA 08:04. Conform informațiilor obținute de reporterii Monitorului de Dorna, incendiul ar fi izbucnit azi-noapte, puțin după ora 02:00, din cauza unui reșou electric lăsat în priză. În locuința din Dorna Candrenilor se afla o singură persoană, un bărbat, care nu a fost rănit.

UPDATE ORA 07:34. Pompierii dorneni se află, și la această oră, la fața locului. Incendiul a fost stins, însă există în continuare elemente din lemn care ard mocnit la nivelul acoperișului și etajului.

UPDATE ORA 05:47. O casă din comuna Dorna Candrenilor a fost cuprinsă de un incendiu. Flăcările se manifestă la acoperișul casei, dar și în mai multe încăperi de la etajul locuinței. Mai multe echipaje de pompieri din Vatra Dornei au fost direcționate la fața locului pentru intervenție.

UPDATE ORA 04:28. Pompierii din Vatra Dornei intervin, la această oră, la un incendiu care a cuprins o locuință de pe raza localității Dorna Candrenilor. Revenim cu mai multe informații și fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *