Peste 270 de dorneni au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Vatra Dornei

Peste 270 de dorneni aflați în căutarea unui nou loc de muncă au luat parte, vineri dimineață, pe 12 mai, la Bursa Generală, organizată la Casa de Cultură „Platon Pardău” de către AJOFM Suceava, evenimentul fiind organizat concomitent și la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului.

Așa după cum am aflat de la inspectorul de comunicare Anca Capverde, din cadrul AJOFM Suceava, oferta a fost mai bogată ca niciodată și s-a marcat vizibil prin diversitate: „Cele mai multe oferte au rămas cele din HoReCa și domeniul construcțiilor, foarte bine fiind reprezentate și service-urile auto. Îmbucurător este că au fost și foarte multe locuri de muncă doar pentru studiile superioare”.

Per total, aproape 1.400 de persoane au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă în toate cele cinci localități din județ, cea mai mare participare fiind înregistrată la Suceava, cu 484 de persoane, 273 la Vatra Dornei, 257 la Fălticeni, 182 la Rădăuți și 165 la Gura Humorului.

În urma depunerii candidaturilor pentru locurile de muncă prezentate de angajatori, aceștia au selectat pentru un al doilea interviu, în vederea încadrării în muncă, 87 de dorneni. La Suceava au fost selectate 165 de persoane, 127 la Fălticeni, 51 la Rădăuți și 32 la Gura Humorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *