Angelica Fădor: „Fonduri europene în valoare totală de 214 milioane de euro pentru antreprenoriatul social”

Deputatul PNL de Suceava a afirmat, luni, pe 8 mai, faptul că Partidul Național Liberal continuă să sprijine dezvoltarea antreprenoriatului și să garanteze condițiile necesare pentru crearea de noi locuri de muncă. Peste 1.400 de întreprinderi sociale se vor deschide cu ajutorul fondurilor europene, generând un număr estimativ de peste 3.000 de locuri de muncă atât în urban, cât și în rural.

Conform celor transmise de Angelica Fădor, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat, în consultare publică, ghidurile solicitantului pentru apelurile de proiecte destinate economiei sociale finanțate prin Programul Educației și Ocupare și prin Programul Incluziune și Demnitate Socială, cu un buget total de peste 214 milioane de euro.

„Apelurile de proiecte vor fi lansate în luna iunie a acestui an, iar principalele obiective ale acestor companii vor fi legate de soluționarea problemelor sociale, cum ar fi reducerea sărăciei, îmbunătățirea accesului la educație sau îngrijire medicală”, a mai spus deputatul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *