Știrile zilei de5 decembrie 2023

270 de copii talentați din România și Republica Moldova vor concura la Vatra Dornei pentru a demonstra cine este „Starul de Mâine”

Asociația Green-Land Bucovina, împreună cu Dya Music Production SRL, organizează Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Populară „Starul de Mâine”, ediția întâi, la Vatra Dornei. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 aprilie 2023 în sala Casei de Cultură „Platon Pardău”.

Pornind de la profilul asociației noastre, urmărind obiectivele propuse în vederea promovării artei muzicale, dorim să realizăm evenimente de calitate, care să pună în valoare copiii și tinerii cu aptitudini în interpretarea vocală. Festivalul se adresează copiilor și tinerilor iubitori de muzică ușoară (pop românesc și internațional) și muzica populare, din țară și din străinătate, care activează și primesc îndrumare prin intermediul palatelor și cluburilor copiilor, grădinițelor, școlilor, liceelor, asociațiilor culturale și școlilor private, cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani.

Guriul festivalului-concurs este compus din nume prestigioase din domeniul muzicii ușoare și populare, a culturii românești, compozitori, artiști interpreți, profesori de muzică și oameni de radio: Nicolae Caragia, Rawanne, Andrei Boaghe, Tudor Turcu, Anca Apetroaiei, Pamfil Roată, George Vanvu, Mariana Maloș, Maria Mihali și Mihaela Ungureanu. Vor fi acordate trofee, diplome și cadouri tuturor participanților, dar și premii în bani în valoare de 8.000 de lei.

În Gala Laureaților, pe lângă premierea meritorilor concurenți, vor avea loc și micro-recitaluri ale artiștilor din juriu și al directorului artistic al festivalului, DYA. În cadrul competiției vor participa 270 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani din România și Republica Moldova. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Festivalului Starul de Mâine și pe pagina partenerilor noștri media, Radio Iași.

Mulțumim partenerilor media Radio Iași și Orion Media Vatra Dornei, Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Vatra Dornei, Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei și sponsorilor Coloana Center, Pietrele Roșii SRL, Pensiunea Angela, Pensiunea Viodor și Produse Lactate Călimani.

Intrarea este liberă!

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *