VIDEO. Pagube de peste 500.000 de euro în cazul cabanei de lemn de pe TransRarău mistuită de un incendiu

Proprietarii cabanei de lemn de pe TransRarău, pusă miercuri la pământ de un incendiu puternic, au transmis faptul că pagubele produse de flăcări ajung la aproximativ 500.000 de euro. Incidentul s-a produs pe 12 aprilie, în jurul orei 14:00, proprietarii cabanei fiind anunțați de vecini cu privire la incendiul apărut la acoperișul clădirii. Din cauza structurii de lemn, flăcările s-au extins cu rapiditate, iar la sosirea pompierilor suceveni cabana ardea inclusiv la nivelul parterului.

Eforturile depuse de pompieri au salvat însă clădirile din imediata vecinătate și au stopat extinderea flăcărilor la pădurea din apropiere. După ce au fost stinse flăcările, care au afectat în totalitate cabana, pompierii au estimat o suprafață afectată de aproximativ 200 de metri pătrați, de la subsol și până la mansardă. În incendiu au fost distruse toate bunurile aflate în interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător, conform reprezentanților ISU Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *