Un tânăr de 29 de ani care consumase metamfetamină a fost depistat în trafic la Câmpulung Moldovenesc

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-a ales cu un dosar penal după ce a consumat metamfetamină, iar mai apoi s-a urcat la volanul unei mașini și a ieșit la plimbare prin oraș. Polițiștii suceveni l-au oprit în trafic, pentru un control de rutină, în noaptea de 10 spre 11 aprilie 2023, puțin după ora 00:00. În primă fază, agenții de poliție l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, însă ulterior au efectuat și un control cu aparatul DrugTest Drager 5000.

Conform celor transmise de IPJ Suceava, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce executau serviciul de monitorizare, supraveghere și control al traficului rutier pe strada Calea Transilvaniei din oraș, au oprit pentru un control un autoturism condus de către un bărbat de 29 ani, din localitate.

Tânărului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, rezultatul acestei testări fiind negativ. În continuare, acestuia i s-a solicitat să urmeze autospeciala de poliție până la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde a fost testat cu aparatul DrugTest Drager 5000, rezultând faptul că prezenta în organism substanța psihoactivă metamfetamină.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Ca urmare, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *