Știrile zilei de6 decembrie 2023

FOTO/VIDEO/UPDATE. O cabană de lemn de pe TransRarău a ars în totalitate în urma unui incendiu

Pompierii suceveni au fost alertați miercuri, 12 aprilie, puțin după ora 14:00, cu privire la un incendiu izbucnit la o cabană de lemn de pe TransRarău. Din primele informații se pare că este vorba despre Cabana Patrick. Salvatorii care au ajuns la fața locului au găsit un incendiu care se manifesta generalizat la acoperiș, mansardă și la primul etaj.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o ambulanță SMURD. Din fericire, la momentul producerii incendiului, în cabană nu se afla nicio persoană.

UPDATE ORA 17:44. La sosirea echipajelor ardea generalizat o cabană construită din BCA (parter și etaj), iar mansarda și acoperișul fiind construite integral pe structură din lemn și învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la o locuință învecinată și la un foișor. A ars cabana în totalitate pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. De asemenea, au ars și s-au degradat bunuri din interiorul construcției, precum elemente de mobilier, electrocasnice și altele.

A mai ars un moped aflat în proximitatea construcției și s-au spart geamurile de la un foișor din curte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *