Membrii ai cluburilor din România și Moldova au sărbătorit la Vatra Dornei ziua Rotary International

40 de rotarieni, membrii ai cluburilor din județele Iași, Botoșani, Suceava și din Republica Moldova, s-au întalnit la Vatra Dornei în perioada 24-26 februarie pentru a sărbători ziua Rotary International, aniversată pe 23 februarie la nivel mondial. Programul celor două zile de vizită a cuprins deplasări la Centrul de vizitare al Parcului Național Călimani, dar și la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Dorna Arini.

Așa după cum am aflat de la medicul Victoria Vleju, Asistent al Guvernatorului Districtului 2241 – România și Republica Moldova, „am organizat, împreună cu colegii din Clubul Dorna, aceste două zile de vizite și socializare, pentru prietenii care au acceptat invitația de a sărbători împreună cu noi ziua Rotary International, tocmai pentru a discuta despre proiectele comune și planurile pentru acest an, dar și pentru a petrece timp de calitate împreună”.

„Au fost și două seri de bună-dispoziție, bucuria revederii fiind pe măsura evenimentului pe care l-am celebrat. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, acceptând invitația Clubului Dorna Vatra Dornei” ne-a mărturisit și Bogdan Musteață, președintele clubului dornean.

Au fost reprezentate Cluburile Rotary Cahul – Republica Moldova, Suceava Bucovina, Suceava Cetate, Rarău-Bucovina Câmpulung Moldovenesc, Botoșani, Iași 2000, Iași – Curtea Domnească, și gazdele de la Dorna Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *