Seminar de informare și prezentare a Ghidului de Finanțare pentru Digitalizarea IMM-urilor, la Vatra Dornei

Finalul lunii martie 2023 aduce la Vatra Dornei un important eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în calitate de partener în cadrul proiectului Eastern Romanian Business Support Network 2022-2025. Pe 30 martie, de la ora 11:30, Policlinica Dorna Medical găzduiește Seminarul de informare organizat în cadrul Proiectului ERBSN 2022-2025 și de prezentare a ghidului de finanțare pentru digitalizarea IMM-urilor (PNRR).

„Misiunea noastră, asumată în cadrul proiectului, este de a oferi sprijin firmelor locale să își internaționalizeze afacerile, prin oferirea de consultanță de comerț exterior, identificarea de noi piețe de desfacere a produselor și/sau serviciilor, inițierea de noi contacte cu potențiali parteneri pentru a dezvolta împreună noi afaceri și/sau tehnologii sau identificarea de finanțatori pentru noi idei de afaceri, invenții și inovații”, au transmis organizatorii evenimentului.

În cadrul seminarului organizat la Vatra Dornei vor fi prezentate și dezbătute teme precum: serviciile gratuite oferite în cadrul proiectului; prezentarea oportunităților oferite prin intermediul platformei een.ec.europa.eu; prezentarea condițiilor specifice de accesare a fondurilor nerambursabile prin PNRR. Participarea la eveniment este posibilă doar prin completarea talonului de înscriere.

Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție numărul de telefon 0230.521.506 sau een@ccisuceava.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *