Aproape 150 de persoane s-au înscris, până acum, la cea de-a doua ediție a Maratonului Via Transilvanica

Cea de-a doua ediție a Maratonului Via Transilvanica, organizat de Tășuleasa Social și Datacor, prinde aripi. Aproape 150 de persoane s-au înscris, până în momentul de față, la competiția care promovează și duce mai departe povestea Via Transilvanica și Tășuleasa Social.

Maratonul Via Transilvanica 2 se organizează anul acesta, pe 26 august, în campusul Tășuleasa Social, la granița dintre județele Suceava și Bistrița-Năsăud. Evenimentul sportiv se va desfășura pe cinci categorii: proba de maraton de 39,5 kilometri, proba de semimaraton de 22 de kilometri, proba de cros de 10 kilometri și proba de mountain bike de 39,5 kilometri.

Pe lângă cele patru probe menționate, organizatorii permit înscrierea și într-o drumeție (hiking) de 10 kilometri. Până la data publicării acestui articol, 139 de persoane s-au înscris la cele cinci probe ale competiției, cei mai mulți participanți exprimându-și interesul pentru probele de maraton (52) și semimaraton (59). Situația celorlalte trei probe: Cros (8), Mountain Bike (11) și Hiking (9).

„Anul acesta, pe 26 august 2023, în parteneriat cu Datacor, va avea loc ediția a doua a Via Transilvanica Maraton, în campusul Tășuleasa Social. Cu locuri limitate, dar și cu multe surprize pe care le vom dezvălui la momentul potrivit, vă invităm să vă înscrieți pe site-ul Maratonului Via Transilvanica”, au transmis organizatorii maratonului.

Tășuleasa Social este un ONG cu sediul la granița dintre județele Bistrița-Năsăud și Suceava, constituit în anul 2000 de către Alin Ușeriu. Anul acesta, în 2023, pe 17 august asociația împlinește 23 ani de activitate. De-a lungul timpului, asociației s-au alăturat peste 45.000 de voluntari împreună cu care s-au demarat proiecte diverse de mediu, sociale și culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *