Un transport de lemne în valoare de aproape 1.600 de lei a fost confiscat de polițiștii din Vatra Dornei

Pe 13 februarie, în jurul orei 15:30, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Coșna, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție din Vatra Dornei. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare cu ajutorul căreia transporta material lemnos fără documente de proveniență. În urma inventarierii materialului lemnos s-a constatat că era vorba de 6,69 metri cubi de lemn rotund de fag.

„La data de 13 februarie 2023, acționând în cadrul Planului de Acțiune Scutul Pădurii, polițiștii din cadrul Poliției Vatra Dornei, Biroul Ordine Publică, au procedat la oprirea în trafic a unei autoutilitare condusă de un bărbat de 33 ani, din Coșna, care transporta material lemnos fără documente de proveniență. A fost verificat transportul în aplicația Sumal Control, constatându-se că nu a fost găsit niciun aviz conform numărului de înmatriculare al autoutilitarei. S-a solicitat sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Dorna Candrenilor, care au procedat la inventarierea materialului lemnos încărcat în mijlocul de transport, rezultând cantitatea de 6,69 mc de lemn rotund de fag, în valoare de 1.578 de lei”, au transmis polițiștii din Vatra Dornei.

Bărbatul care se afla la volanul autoutilitarei a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii 171/2010, iar cantitatea de 6,69 metri cubi de lemn rotund de fag a fost confiscată și predată lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Dorna Candrenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *