Angelica Fădor a fost aleasă președinte al femeilor liberale sucevene

Organizația Județeană a Femeilor Liberale Suceava și-a ales, vineri, la Gura Humorului, conducerea – președintele și noul Birou Politic. În funcția de președinte, delegatele la conferința județeană au ales-o pe deputatul Angelica Fădor. Funcțiile de secretar general adjunct sunt ocupate de Gabriela Popescu și Ramona Breabăn, iar cea de trezorier, de Alina Ungureanu.

La eveniment au participat președintele organizației județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, deputatul Ioan Balan, deputatul Bogdan Gheorghiu, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, reprezentante ale altor organizații de femei liberale – Lidia Constantinescu, de la OFL Bucuresti, deputatul Cristina Trăilă, Alina Apostol, primarul comunei Ciortești, Tina Cristea, care este și președintele OFL Bacău și Mirela Sauca, președinte OFL Botosani.

După alegeri, președintele OFL Suceava, Angelica Fădor, a declarat că își dorește ca „împreună cu doamnele liberale, să îmbunătățim percepția asupra organizației de femei, să demonstrăm că suntem capabile să o ducem la următorul nivel, să trecem de la analize și dezbateri ale problemelor femeilor, familiei și copilului, la acțiune, la o implicare mai relevantă în societate, împreună cu cetățenii și pentru ei. Cred în unitate, cred în solidaritate, cred că împreună înseamnă mai puternic decât separat. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă invit, pe toate, să facem echipă impreună, să dăm viață visurilor noastre cele mai îndrăznețe, înțelegând că doar dăruind, dobândești! ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *