Alexandru Brădățan a primit butonul de argint de la YouTube

Apreciatul artist Alexandru Brădățan este primul interpret de folclor sucevean care primește distincția YouTube acordată creatorilor de conținut care ating pragul de 100.000 de urmăritori.

„Este un moment de mare bucurie pentru mine pentru că social media este o parte importantă a muncii pe care artiștii o depun în ziua de astăzi. Vreau să le dedic acest premiu tuturor celor care îmi apreciază cântecele și le ascultă mereu pe YouTube. Pregătesc și pentru finalul de an câteva surprize care sper să răsplătească, măcar în parte, dragostea pe care o resimt din partea publicului de mulți ani încoace. Am avut un an plin de spectacole și petreceri și ne-am bucurat de revederea cu spectatorii, direct, nu doar de interacțiunea în mediul online, așa cum a fost după martie 2020”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Alexandru, la întoarcerea de la Cluj, acolo unde a participat marți, 27 septembrie, la botezul lui Iair, primul copil al bunei sale prietene Vlăduța Lupău.

Cele mai apreciate dintre cele 147 de videoclipuri de pe contul său de YouTube sunt „Când mă latră câinii-n drum” (2020), cu 5,2 milioane de vizualizări, „Sunt din Bucovina” (2020), cu 3,5 milioane de vizualizări, și „Cine seamănă se adună” (2018), alături de Orchestra Fraților Advahov, cu 2,5 milioane de vizualizări.

Alexandru Brădățan are 101.000 de abonați pe contul de YouTube, 215.000 de urmăritori pe pagina de Facebook și 30.500 pe contul de Instagram, cifre care îl situează printre cei mai apreciați artiști de folclor la nivel național.

Conform YouTube „premiile pentru creatori sunt acordate la discreția YouTube. Recunoaștem doar creatorii care au respectat regulile. Canalele sunt evaluate înainte de acordarea premiilor. Premiem creatorii care, printre altele, și-au menținut conturile în stare bună, fără avertismente privind drepturile de autor, încălcări ale regulilor comunității sau numere de abonați crescute artificial”.

Următoarele butoane sunt cele de aur (1 milion de abonați) și diamant (10 milioane de abonați).

1 comentariu publicat:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *