Apa Bucovina, sponsor oficial al Festivalului „Zi-le de Watra”, ediția din anul 2022

În perioada 28-31 iulie, municipiul Vatra Dornei a găzduit Festivalul „Zi-le de Watra”, desfășurat de Organizația Tinerilor Dorneni, cu sprijinul partenerilor și al sponsorilor. Astfel, timp de patru zile, zona platoului Runc a fost însuflețită de atmosfera de festival, de energia și entuziasmul celor prezenți.

Printre activitățile care au făcut parte din programul evenimentului se numără proiecția de film în aer liber, seara de folk și karaoke, concertul susținut de Argatu și Moș Martin, petrecerile cu DJ Grim Ex, plimbările cu trăsura și bicicletele, competițiile, precum Exatlon, Paint Ball, Treasure hunt, Color Run.

Brandul Bucovina, care aparține companiei Maspex România, este sponsorul oficial al evenimentului, remarcându-se prin susținerea inițiativei reprezentanților tinerilor din Bazinul Dornei.

„Am realizat cu succes a doua ediție a festivalului „Zi-le de Watra”. Este un proiect complex, pe care nu am fi reușit să îl organizăm și desfășurăm în bune condiții fără sprijinul partenerilor noștri. Bucovina a fost sponsorul oficial al acestei ediții și, de altfel, ne-a fost aproape de fiecare dată când am avut nevoie, în cadrul mai multor proiecte desfășurate. Fiind o organizație tânără, ne bucură faptul că beneficiem de un ajutor atât de mare și sperăm să avem o colaborare fructuoasă și în viitor. Le mulțumim tuturor celor care ne sunt alături și ne susțin în realizarea acestui proiect de suflet pentru echipa OTD, dar și a celorlalte activități”, a declarat Dorian Dascălu, președintele OTD.

Alături de Bucovina, evenimentul de anul acesta a primit și sprijinul autorităților județene și locale, dar și al unor societăți comerciale și unități hoteliere din municipiu. O ediție reușită, care s-a încheiat cu un feedback pozitiv, care promite organizarea și continuitatea acestui festival și în anul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *