Haita MTB invită pasionații de mișcare în natură la un nou maraton pe biciclete, la Șaru Dornei

Asociația Echitart, în parteneriat cu Elsaco și Vestra, organizează sâmbătă, 20 august, o nouă ediție a Maratonului Haita MTB, dedicat sportivilor pasionați de mișcare în aer liber. De această dată, competiția se va desfășura în Ținutul Haitii, într-o locație de poveste cunoscută drept Haita Land.

Maratonul Haita MTB se adresează pasionaților de ciclism, îndrăgostiți de munte, drumeții, un stil de viață sănătos sau călătorii în natură. Totodată este deopotrivă o ocazie de competiție sportivă și timp petrecut în tihnă, cu familia, într-o locație de excepție, recunoscută pentru peisajele încântătoare care redau liniștea și aduc oamenii mai aproape de cultura și obiceiurile tradiționale.

Traseu, activități și participare

Haita MTB este un eveniment susținut de Elsaco și Vestra, în calitate de parteneri oficiali, organizat cu sprijinul Salvamont Suceava, RoMontana și Hit The Egg. Traseele maratonului au o lungime de 25 de kilometri, respectiv 55 de kilometri, iar startul se va da de la Cuib, Haita Land.

Traseul lung, de 55 de kilometri, își continuă cursul spre exploatarea de sulf din Munții Călimani, iar apoi străbate Negoiul Românesc spre Vârful Rețițiș și Poiana Frumușica. Linia de finish își așteaptă câștigătorii la Neagra Șarului. În ceea ce privește traseul scurt, cu o lungime de 25 de kilometri, are același punct de start și străbate Băuca, drumul de ocolire Runc, linia de finish fiind la Gura Haitii.

Pe lângă trasee, locația evenimentului va găzdui și o zonă de camping pentru „somn tihnit”, o zonă de relaxare „în liniștea codrului”, „șezătoarea copiilor” și o zonă cu „de-ale gurii”. Dacă îți place să te dedici activităților sportive în aer liber sau dacă îți dorești să te relaxezi alături de familie într-un cadru feeric, înscrie-te ca participant și bucură-te de cea mai nouă ediție a Maratonului Haita MTB.

Iar dacă îți place să experimentezi Haita MTB din „papuci” de voluntar, te poți alătura echipei. Mai multe detalii și informații legate de înscrierea în competiție pot fi aflate de pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *