Știrile zilei de3 octombrie 2022

FOTO. Taur salvat de pompierii dorneni după ce a căzut într-o fosă septică

În cursul zilei de sâmbătă, 11 iunie 2022, în jurul orei 14:00, pompierii militari din cadrul Detașamentului din Vatra Dornei au fost solicitați să intervină în localitatea Dorna Arini pentru salvarea unei bovine căzute într-o fosă septică cu o adâncime de aproximativ patru metri.

Pompierii dorneni s-au deplasat la locul evenimentului sesizat și au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru salvarea animalului. În sprijinul acestora, la fața locului a sosit și o platformă cu braț hidraulic, trimisă din partea autorităților locale din comuna Dorna Arini. După aproximativ 30 de minute dificile, salvatorii au reușit să asigure și să extragă bovina din fosa septică.

Din fericire, animalul nu a suferit leziuni, iar după ce a fost monitorizat de către un medic veterinar sosit la locul incidentului a fost predat proprietarului.

1 comentariu publicat:

  1. Punct

    Să le dea Dumnezeu sănătate băieților ăștia! Am apelat și eu la ei și m-au ajutat cu niște porumbei care erau prinși în ațe pe stâlpi de electricitate. Au răspuns imediat apelului și i-au salvat! Cinste lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.