Știrile zilei de3 februarie 2023

Iulian Pop, de la CSM Dorna, a bifat noi rezultate excelente la Revolution Race, o cursă desfășurată în județul Cluj

Atletul Iulian Pop, originar din comuna Ciocănești, legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei încă din anul 2017, a fost unul dintre cei peste 250 de sportivi care au participat duminică, 10 octombrie, la evenimentul sportiv Revolution Race, desfășurat în comunele Bobâlna și Cornești din județul Cluj. Tânărul dornean a luat parte la proba Crosul Libertății, o cursă desfășurată pe un traseu de zece kilometri, la final reușind să își adjudece poziția a treia a podiumului.

Iulian Pop a trecut al treilea linia de final, cu un timp oficial înregistrat de 41 de minute și 49 de secunde. Locul întâi a fost câștigat de Cristian Pop, reprezentant al clubului Datacor Running Team, cu un timp de 40 de minute și 45 de secunde, în timp ce poziția secundă a fost adjudecată de sportivul Gelu Viorel Timiș, de la CSM Cluj, cu un timp oficial de 41 de minute și 12 secunde.

„După trei săptămâni trecute de la Campionatul Național de Alergare Montană, care nu mi-a adus decât dezamăgirea unul loc al cincilea, și după trei săptămâni de pauză aproape totală am revenit la ceea ce îmi place cel mai mult. Am alergat în proba de zece kilometri, cu 300 de metri diferență pozitivă de nivel, și am avut parte de un traseu chiar plăcut. M-am bucurat de pofta de a concura din nou, dar și de peisaj și de organizarea excelentă. Am reușit să fac o cursă mai mult decât decentă, clasându-mă pe ultima treaptă a podiumului general și câștigând și categoria de vârstă 16-29 de ani. Se vede că nu au fost în zadar cele patru săptămâni petrecute la 2.000 de metri altitudine, în Piatra Arsă, unde am luat parte la un cantonament sponsorizat de primarul Radu Ciocan, căruia îi sunt recunoscător. Le mulțumesc și prietenilor mei, care au contribuit la motivație și care m-au ajutat să conștientizez cât potențial am și de ce sunt în stare să fac”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *