CSM Dorna, a treia reușită consecutivă în Liga 5, după victoria cu 3-0 în meciul cu Vânătorul Dorna Candrenilor

Duminică, pe 26 septembrie, de la ora 14:00, stadionul din municipiul Vatra Dornei a găzduit meciul de fotbal dintre echipele CSM Dorna și AS Vânătorul Dorna Candrenilor, partida contând pentru a patra etapă din Seria III din Liga 5. La finalul meciului, echipa dorneană a reușit să se impună în fața adversarilor din comuna Dorna Candrenilor și a câștigat meciul cu scorul de 3-0. Pentru echipa din Vatra Dornei au marcat Șerban Tunsu și Albert Ungureanu. În același timp, una dintre cele trei reușite a fost marcată printr-un autogol al lui Vrînceanu, de la AS Vânătorul Dorna Candrenilor.

După victoria de astăzi, CSM Dorna își păstrează locul de lider în clasament, cu nouă puncte acumulate în trei meciuri și un golaveraj de 12-1. Meciul jucat pe Stadionul Municipal din Vatra Dornei a fost arbitrat de Adrian Savu, din Rădăuți, el fiind asistat de arbitrii Ionuț Savu, din Rădăuți, și Iustinian Lavric, tot din Rădăuți. Observatorul de meci a fost suceveanul Dumitru Șutea, din Iacobeni.

Peste o săptămână, pe 3 octombrie, echipa de fotbal dorneană va juca, în deplasare, cu Larix Dornișoara, echipa de fotbal a comunei Poiana Stampei, în cea de-a cincea etapă din Liga 5, iar pe 10 octombrie, CSM Dorna va întâlni, pe terenul din Vatra Dornei, echipa Forestierul Frumosu.

Rezultatele etapei a patra din Seria III din Liga 5:

CSM Dorna – Vânătorul Dorna Candrenilor (scor 3-0)
Foresta II Suceava – Forestierul Frumosu (scor 7-0)
Bradul Vama – Larix Dornișoara (scor 3-3)
Minerul Iacobeni – Avântul Frasin (scor 0-0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.