Primăria anunță că furnizarea agentului termic în municipiul Vatra Dornei va începe pe 13 octombrie

Primăria Municipiului Vatra Dornei a anunțat că începând cu ziua de 6 octombrie va fi demarată operațiunea de punere în funcțiune a echipamentelor din cinci puncte termice ale orașului. O săptămână mai târziu, începând cu ziua de 13 octombrie, va începe furnizarea agentului termic.

Punctele termice ale căror echipamente vor fi puse în funcțiune sunt PT 1 (Aleea Dornelor), PT 2 (Strada Dornelor), PT 3 (Strada Azurului), PT 4 (Strada Mălinilor) și PT 6 (Strada Schitului). Aceste puncte termice au fost modernizate în cursul anului 2021 prin intermediul etapei a doua a proiectului de reabilitare a sistemului de alimentare centralizată cu căldură.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că începând cu ziua de 6 octombrie vor demara operațiunile de punere în funcțiune a echipamentelor din mai multe puncte termice: PT 1 (Aleea Dornelor), PT 2 (Strada Dornelor), PT 3 (Strada Azurului), PT 4 (Strada Mălinilor) și PT 6 (Strada Schitului), reabilitate și modernizate în cursul acestui an prin proiectul „Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură în municipiul Vatra Dornei, etapa 2”. Astfel, începând cu 6 octombrie se vor efectua probele de etanșeitate a conductelor aferente punctelor termice. Acțiunea presupune întreruperea frecventă a furnizării apei calde pe sectoare. Începând cu 13 octombrie 2021 va începe furnizarea agentului termic. Vă adresăm rugămintea de a verifica instalațiile termice interioare și să ne semnalați orice problemă. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanți ai Primăriei Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *