Știrile zilei de6 decembrie 2023

FOTO. Al doilea accident rutier în Pasul Mestecăniș. Alte patru victime implicate, după ce un microbuz s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a înregistrat în Pasul Mestecăniș, la numai câteva ore distanță de un altul produs tot astăzi. De această dată este vorba despre un microbuz care s-a răsturnat pe lateral, în afara părții carosabile, într-o zonă de urcare pe Pasul Mestecăniș dinspre Câmpulung Moldovenesc.

Incidentul a avut loc vineri, 27 august, în jurul orei 22:30. Patru persoane au fost implicate și în acest accident, fiind vorba și de doi minori. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au monitorizat două persoane care ulterior au refuzat să fie transportate la o unitate medicală. La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri din Câmpulung Moldovenesc, cu modulul SMURD format dintr-o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2. În sprijin, la fața locului a sosit și un echipaj medical din cadrul SAJ Suceava.

2 comentarii publicate:

  1. Costel

    Stratul de uzură este problema. Pe mine joi, pe la ora 09:00, când urcam Mestecănișul, m-a întors spre Dorna. Noroc că nu aveam viteză.

  2. Gabriel

    Așa este mereu când plouă acolo. Este ca și cum ar fi gheață. Cel puțin prima curbă la urcare spre Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *