FOTO. Accident rutier cu patru victime în Pasul Mestecăniș, printre care doi minori, după ce o mașină s-a răsturnat

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Pasul Mestecăniș. Un autoturism s-a răsturnat pe marginea părții carosabile, pe raza localității Mestecăniș. Incidentul a avut loc vineri, 27 august, în jurul orei 18:10. În evenimentul rutier au fost implicate patru persoane, dintre care doi minori.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului au monitorizat un adult, care ulterior a refuzat să fie transportat la o unitate medicală. La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei, cu o autospecială pentru descarcerare. În sprijin, în Pasul Mestecăniș a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

2 comentarii publicate:

  1. Costel

    Oare de câte accidente mai este nevoie pe acest segment de drum pentru ca autoritățile să recunoască că este o mare problemă cu stratul de asfalt care când este puțin umed devine foarte alunecos. Nu există zi când plouă să nu fie un accident pe acel tronson. Poate se va întâmpla un miracol și se vor lua până la urmă ceva măsuri.

  2. Anonim

    Poate că ar fi mai bine decât să se stea cu radarul la pândă să se patruleze cu mașina de poliție pe acest sector de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *