Știrile zilei de27 ianuarie 2022

FOTO. Beatrice Marcu și Ionuț Odochian, premiați de Primăria Dorna Arini pentru notele obținute la Evaluarea Națională

Doi dintre cei mai buni elevi de la Școala Generală Dorna Arini au fost premiați de primarul comunei pentru rezultatele excelente obținute la Evaluarea Națională. În perioada 22-25 iunie, elevii de clasa a opta din întreaga țară au susținut examenele la Evaluarea Națională. În comuna Dorna Arini, cele mai bune două medii finale au fost obținute de elevii Beatrice Marcu și Ionuț Odochian.

În urma afișării rezultatelor obținute de elevii de la Școala Generală Dorna Arini, primarul comunei a hotărât să îi premieze pe elevii cu cele mai bune medii finale. Astfel, tânăra Beatrice Marcu a fost premiată de către primar cu suma de 500 de lei, iar tânărul Ionuț Odochian cu suma de 1.000 de lei.

„Am felicitat personal, așa cum am promis, cei doi absolvenți ai clasei a VIII-a, de la Școala Generală Dorna Arini, care au avut cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională. Felicitări tuturor cadrelor didactice care v-au ajutat să ajungeți aici și părinților pentru implicarea și sprijinul acordat! Mult succes în continuare tuturor absolvenților! Sunt mândru de voi, Ionuț și Beatrice”, a declarat Andrei Mazăre, primarul comunei Dorna Arini.

Ionuț Odochian a avut o medie mai mare de 8, iar Beatrice Marcu a avut o medie mai mare de 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.