Știrile zilei de22 septembrie 2023

VIDEO/FOTO. Accident rutier la Șaru Dornei. O mașină s-a izbit într-un copac, o persoană a rămas încarcerată

Un nou accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe raza localității Șaru Dornei. În ziua de marți, 20 iulie 2021, în jurul orei 13:00, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului. În urma ciocnirii puternice, șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului. La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri din Vatra Dornei și un echipaj medical din partea SAJ Suceava.

UPDATE (20 iulie, ora 13:29). Victima a fost extrasă din autovehicul și predată echipajului medical din partea SAJ Suceava. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani.

„Accident rutier pe raza comunei Șaru Dornei. Un autovehicul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului. Este implicată o singură victimă încarcerată. Intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Misiunea este în dinamică, se lucrează la descarcerarea victimei”, a transmis ISU Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *