Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu un ATV, la Câmpulung Moldovenesc

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost transferat la Spitalul Județean Suceava după ce s-a răsturnat cu un ATV într-un șanț de pe marginea unui drum din Câmpulung Moldovenesc. Incidentul s-a petrecut duminică, 11 iulie 2021, în jurul orei 10:15, pe DJ 175. În urma accidentului în care a fost implicat, bărbatul a spus că i s-a făcut rău în timp ce manevra un ATV, fapt pentru care a părăsit șoseaua.

În ziua de duminică, la ora 10:12, un bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat în comuna Moldova Sulița, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV pe DJ 175, având direcția de deplasare dinspre comuna Izvoarele Sucevei spre comuna Pojorâta, ajuns în zona kilometrului 31, din cauza unor afecțiuni medicale i s-a făcut rău și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu ATV-ul în șanțul de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 53 de ani, care a fost transportat de către un echipaj SMURD, în stare conștientă, la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu contuzii prin accident rutier și escoriații la membrele superioare, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava.

Din cauza stării de sănătate a bărbatului, acesta nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc i-au fost prelevate două mostre de sânge la interval de 60 de minute pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. Verificările efectuate de polițiști au arătat că bărbatul nu posedă permis de conducere. Mai mult decât atât, bărbatul nu purta cască de protecție la momentul producerii evenimentului rutier, iar vehiculul de tip ATV prezenta mai multe modificări, fiind predat în custodie soției bărbatului, urmând să fie efectuate verificări ulterioare.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier, agenții de poliție din Câmpulung Moldovenesc au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului de 53 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *