VIDEO/FOTO. Mai multe gospodării din Poiana Negrii și Poiana Stampei au fost afectate de inundații

Mai multe gospodării din localitățile Poiana Negrii și Poiana Stampei, din județul Suceava, au fost afectate de inundații, în urma ploilor torențiale recente. În ziua de vineri, 25 iunie 2021, în urma unei avertizări meteorologice de tip Cod Roșu, aversele au umflat mai multe pâraie de munte, ceea ce a dus la inundarea mai multor gospodării de pe raza localităților Poiana Negrii și Poiana Stampei.

Vineri după-amiază, în zona de munte a județului a fost anunțată o avertizare meteorologică de tip Cod Roșu, care a vizat averse torențiale de 50-60 de litri per metru pătrat, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelie și descărcări electrice. Ploile au creat o serie de probleme pe raza celor două localități din Bazinul Dornelor, până în jurul orei 19:00.

În localitatea Poiana Negrii, un pârâu de munte s-a umflat din cauza averselor torențiale și a inundat mai multe gospodării. În localitatea Poiana Stampei, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru a scoate apa din mai multe curți inundate.

Din fericire, în niciuna dintre cele două localități nu au fost înregistrate probleme majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *