Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Vatra Dornei a găzduit prima ediție a Campionatului Județean de Schi Alpin

Pârtia Veverița, din stațiunea montană Vatra Dornei, a găzduit marți, 18 februarie, Campionatul Județean de Schi Alpin, competiția sportivă fiind organizată de CSS Vatra Dornei, Serviciul Salvamont și DJTS Suceava și sponsorizată de Aqua Carpatica. Condițiile impecabile ale pârtiei, dar și vremea excelentă, au făcut ca evenimentul sportiv să se desfășoare în condiții favorabile participanților de toate vârstele.

Organizatorii au stabilit un număr de 12 grupe de concurs, dedicate atât juniorilor, care s-au bucurat de zece categorii, cât și adulților, cărora li s-au acordat restul de două grupe. La categoria 8-10 ani fete, locul întâi a fost adjudecat de Luisa Fratiman, pe locul al doilea urcând Alexandra Oprișan, ambele de la CSS Vatra Dornei, în timp ce la băieți locul întâi a fost ocupat de Rareș Săndulean, fiind urmat de Codruț Bulichi și Edi Ungureanu.

campionat_judetean_2

La categoria 11-12 fete, locul întâi a fost obținut de Ruxandra Săndulean, iar la băieți același loc a fost adjudecat de Vlad Tudoriu. La categoria 13-14 fete, pe locul întâi a urcat Ioana Antohi, locurile doi și trei fiind adjudecate de către Tamara Huțanu și Irina Florea. La băieți, primele trei locuri au fost ocupate de Konstantinos Roman, Eduard Moldovan și Nihat Zilelioglu.

La categoria 13-14 fete, Karla Potingă și-a adjudecat locul întâi, fiind urmată de Eva Martinuș. La băieți, Daniel Vasiluț a ocupat primul loc al podiumului, al doilea fiind adjudecat de către Andrei Filip. La categoria juniori fete, Corina Broca a câștigat locul întâi, în timp ce la băieți, Andrei Asăndulesei a obținut locul întâi, fiind urmat de Marian Antohi și Adrian Loghin. Grupa de concurs Open fete a fost câștigată de Nicoleta Halici, în timp ce în grupa Open băieți Paul Boncheș s-a impus, fiind urmat pe locurile doi și trei de Gavril Todașcă și Ilie Florea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.