Accident pe fondul consumului de alcool. Un bărbat din Dorna Arini a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă

O persoană de sex masculin, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în comuna Dorna Arini, a suferit leziuni corporale după ce s-a dezechilibrat de pe bicicletă și a căzut pe carosabil. Agenții de poliție ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul consumase băuturi alcoolice cu puțin timp în urmă.

În după-amiaza zilei de 12 iunie 2021, în jurul orei 16:00, un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Dorna Arini, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe Drumul Național 17, pe raza localității, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind leziuni la nivelul corpului.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internat. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar cer cercetările sunt efectuate de către agenții de la Compartimentul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *