Știrile zilei de4 decembrie 2023

Târgul de Ouă Încondeiate și Târgul Meșterilor Populari, la Ciocănești

Primăria comunei Ciocănești organizează duminică, 18 aprilie 2021, Târgul de Ouă Încondeiate și Târgul Meșterilor Populari. Primarul Radu Ciocan a dat asigurări că manifestarea, ce se va derula pe platoul din vecinătatea Casei de Cultură „Florin Gheucă”, va respecta toate normele de distanțare și igienă, dorința organizatorilor fiind aceea de a asigura un cadrul sigur de întâlnire a încondeietoarelor cu potențialii cumpărători.

„Chiar dacă nici anul acesta nu am putut avea „Festivalul Ouălor Încondeiate” în forma sa consacrată, întrucât incidența cazurilor de COVID-19 este zero în localitatea noastră, am reușit să aducem măcar încondeietoarele din Ciocănești, care să expună și să vândă o parte din munca lor din ultimul an”, a completat edilul comunei-muzeu.

Pe scena în formă de ou încondeiat, de lângă statuia lui Ștefan cel Mare, vor susține momente artistice Ana Maria Chiloti, Pamfil Roată, Călin Brăteanu și preotul Marius Ciprian Pop. Manifestarea va începe la ora 12:00, intrarea participanților la locul desfășurării evenimentului fiind condiționată de respectarea normelor sanitare și de distanțare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *