Știrile zilei de30 noiembrie 2021

Schiorii de la CSȘ au obținut rezultate bune în cadrul mai multor competiții desfășurate în țară

În perioada 8-11 martie 2021 s-a desfășurat Campionatul Național U14-U16 și HC la schi alpin, eveniment la care au participat peste 160 de sportivi de la 21 de cluburi din țară. Schiorii dorneni de la Clubul Sportiv Școlar, antrenați de profesorii Sorin Mazga și Andreas Banu, au obținut două medalii.

Rareș Tcaciuc a devenit vicecampion național în urma participării la proba de slalom, la categoria U14, unde la start s-au prezentat 45 de sportivi. În același timp, Eliza Șușcă a reușit o clasare pe locul al treilea în proba de slalom uriaș, la categoria U14, din 25 de competitoare. La U16, Codruț Bulichi a ocupat, la finalul probei, locul al zecelea.

Chiar dacă sezonul din acest an s-a deschis destul de târziu datorită crizei medicale, pentru schiorii dorneni s-a dovedit a fi cel mai bun sezon din ultimii ani. Astfel, la Cupa Călimani, care s-a desfășurat în perioada 18-19 februarie 2021, sportivii de la CSȘ Vatra Dornei au obținut două medalii de aur prin sportivii Eliza Șușcă, la categoria U14, și Rareș Tcaciuc, la aceeași categorie.

Rezultate bune au obținut și Rareș Niculiță, care s-a clasat pe locul al cincilea, și Armina Lutaniuc, pe locul al șaptelea, la categoria HC. La categoria U14, Iustin Pintescu s-a clasat pe locul al optulea, iar la U16 sportivul Codruț Bulichi a reușit o clasare pe poziția a șaptea în clasament.

Tot în luna februarie, sportivii de la CSM Dorna au luat parte la evenimentul Cupa CSS Baia Sprie, care s-a desfășurat pe Pârtia Șuior, în perioada 23-24 februarie 2021. În prima zi de concurs, la categoria U14, Rareș Tcaciuc a ocupat prima poziție din clasament, iar Eliza Șușcă s-a clasat pe locul al treilea.

Sara Moroșan a ocupat locul al 14-lea, în timp ce Iustin Pintescu și-a adjudecat locul al 15-lea. Armina Lutaniuc s-a clasat pe locul al cincilea la categoria HC, în timp ce Codruț Bulichi s-a clasat pe locul al șaptelea la categoria U16. În cea de-a doua zi a concursului, Rareș Tcaciuc a ocupat locul al doilea, Eliza Șușcă locul al patrulea la categoria U14, Armina Lutaniuc locul al șaptelea la categoria HC, iar Codruț Bulichi locul al șaptelea la U16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.