VIDEO. O bază sportivă modernă cu teren de fotbal și pistă de atletism a fost inaugurată la Poiana Stampei

O nouă investiție a prins contur la Poiana Stampei, în vecinătatea sălii de sport din comună, în spatele noii școli. Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) are o valoare de 500.000 de euro, iar moderna bază sportivă cuprinde un teren de fotbal cu un sistem de drenaj și de irigație, dar și un bazin de acumulare pentru acestea, o pistă de atletism din tartan, o tribună cu 135 de locuri pentru spectatori și oficiali, băncile tehnice și vestiarele dotate la standardele anului 2020.

Mai multe detalii ne-au fost oferite de către primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea:

„Bine ați venit la Arena Poiana Stampei! I-am dat această denumire pentru că mi-am permis să cred că mediul rural și comunitățile acestor zone merită și ele să aibă câte o arenă de acest fel. Mă mândresc cu acest obiectiv recent inaugurat și pentru care am pus foarte mult suflet încă din momentul în care am fost la tema de proiectare, dar cu precădere pe momentul implementării și obținerii acestei finanțări importante de la Uniunea Europeană”.

„Este vorba despre un proiect în valoare de 500.000 de euro cu aproximație și cuprinde terenul de fotbal propriu-zis, un sistem de drenaj și de irigare, o pistă de atletism performantă, o tribună pentru spectatori și clădirea cu vestiare pentru gazde și oaspeți”, mai adaugă primarul comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *