Fădor: „Marcel Ciolacu transmite dezinformări despre guvernarea PNL în speranța că nu va pierde alegerile la scor”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu are altceva de făcut în perioada asta decât să arunce în spațiul public informații false în speranța că nu va pierde din nou alegerile și nu se va face din nou de rușine. Angelica Fădor i-a transmis lui Marcel Ciolacu că guvernul PNL a alocat fonduri pentru creșterea punctului de pensie cu 40%, însă economia nu a permis acest lucru, fiind grav afectată de criza sanitară.

„Cu toate acestea, Guvernul nu a renunțat la pensionari și a mărit totuși pensiile cu 14%. Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă”, a spus Fădor. Deputatul liberal sucevean a arătat că șeful social-democraților continuă cu dezinformările și atunci spune că actualul Guvern PNL va crește TVA. „Nimic mai fals, chiar premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe şi nici introducerea de taxe noi. Aceasta sunt doar două exemple care ne arată cum vrea PSD să câștige alegerile: prin minciună”, a declarat Angelica Fădor.

Ea a ținut să-i arate liderului PSD Marcel Ciolacu două realități și nu două informații false pe care el le „vinde” românilor cu un scop electoral.

„Domnule Ciolacu, pe lângă menținerea puterii de cumpărare și protejarea veniturilor tuturor românilor, Guvernul PNL a realizat investiții record de 30 de miliarde lei în primele 9 luni ale 2020, cea mai mare sumă din ultimii zece ani, iar România a fost singura țară UE unde au crescut investițiile în pandemie, această realitate fiind subliniată chiar de Eurostat”, a explicat deputatul liberal sucevean.

Angelica Fădor i-a mai transmis lui Marcel Ciolacu și faptul că județele care au fost conduse de PSD sunt printre cele mai sărace din țară, în timp ce multe Consilii Județene conduse de PNL realizează bugete de dezvoltare la un nivel de peste 700 lei/locuitor.

„Asta în timp ce consiliile județene conduse de PSD au un nivel situat la 400 lei/ locuitor. Cu siguranță, domnule Ciolacu, acesta a fost unul dintre motivele pentru care PSD nu mai reușește să câștige nici un scrutin de alegeri! Chiar dacă PSD se opune agresiv dezvoltării României, PNL nu va înceta să-și ducă la îndeplinire programul de dezvoltare economică. Este nevoie ca, după alegerile parlamentare, să continuăm trendul de investiții în dezvoltarea țării și să îl accelerăm”, a mai spus deputatul PNL de Suceava.

Nu în ultimul rând, Angelica Fădor a subliniat faptul că tocmai din aceste motive PNL are nevoie, după alegeri, de o majoritate parlamentară care să-i permită să ia toate măsurile necesare pentru ca România să nu piardă trenul dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *