Știrile zilei de27 ianuarie 2022

Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSM Dorna la Campionatul Național de Cros

Federația Română de Atletism, cu sprijinul D.J.S.T Botoșani și al Asociației Județene de Atletism Botoșani, a organizat în ziua de sâmbătă, 26 septembrie 2020, la Botoșani, Campionatul Național de Cros pentru Juniori II, Juniori III, Copii I și Copii II.

Atleții legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au reușit, din nou, să obțină rezultate remarcabile în cadrul evenimentului sportiv, întorcându-se acasă cu trei titluri de campion național în probele individuale și pe echipe și cu două titluri de vice-campion.

La categoria Juniori II, sportivul Andrei Ihnatiuc, legitimat la CSȘ Rădăuți și CSM Dorna, a devenit campion național după ce a terminat cursa de 6.000 de metri pe primul loc. La aceeași categorie, Andrei Ihnatiuc, Mihai Alexandru Moroșan și Valentin Sorin Iluca au devenit vice-campioni pe echipe.

La categoria Juniori III, atletul Dragoș Negoiță, legitimat la CS Atletico Slănic-Prahova și CSM Dorna, a cucerit titlul de campion național în proba de 4.000 de metri, în timp ce Cristo Balint a terminat cursa pe locul al patrulea, iar Alexandru Prâsneac pe locul al cincilea. Tot la categoria Juniori III, Dragoș Negoiță, Alexandru Prâsneac, Cristo Baling și Rareș Ivan au devenit campioni naționali pe echipe.

La categoria Copii I, sportivii Andrei Capră, Stelian Hrișcă, David Stoloniciuc și Petru Bodea au cucerit titlul de vice-campioni pe echipe în proba de 1.500 de metri.

Cristian Prâsneac, antrenorul celor de la CSM Dorna: „Sunt încântat de rezultatele obținute de sportivii mei și sper că acest Campionat Național de Cros să îi motiveze pentru sezonul de sală care urmează să înceapă. De remarcat sunt sportivii Petru Bodea și David Stoloniciuc, elevi ai Școlii „Liviu Suhar” din Iacobeni”, pentru faptul că fac naveta zi de zi pentru a lua parte la antrenamente”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.