Știrile zilei de18 ianuarie 2022

Sfârșit tragic pentru un bătrân din Poiana Negrii, găsit spânzurat într-un grajd

Sfârșit tragic pentru un pensionar în vârstă de 68 de ani din satul Poiana Negrii, din comuna Dorna Candrenilor, acesta fiind găsit fără suflare în grajdul gospodăriei, conform unui comunicat emis de IPJ Suceava și citat de publicația Ziar de Suceava. Cel mai vârstnic membru al familiei a fost găsit decedat chiar de către fiul său în seara zilei de sâmbătă, 30 mai 2020.

Conform sursei citate, în dimineața zilei de sâmbătă, tatăl și fiul și-au planificat treburile zilnice pe care le aveau de făcut în gospodărie, fiul urmând să plece cu vitele la pășune, iar mai apoi să ajute o familie din vecini cu repararea unui gard, iar tatăl să aranjeze lemnele de foc din curte. Revenit seara acasă, în jurul orei 18:40, tânărul și-a găsit tatăl spânzurat cu o funie în grajdul din curtea gospodăriei.

Fiul acestuia a motivat că și-a contactat telefonic tatăl de mai multe ori în cursul zilei de 30 mai, însă acesta nu ar fi răspuns, acest aspect nefiind un motiv de îngrijorare pentru fiul acestuia, bătrânul fiind cunoscut cu posibile afecțiuni medicale cronice.

„În data de 30 mai 2020, ora 18:49, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către L. D. din comuna Dorna Candrenilor, cu privire la faptul că tatăl său T. D. a fost găsit decedat, spânzurat în grajd.

La examinarea criminalistică fizică exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violență, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele survenirii decesului din cercetările efectuate până în prezent. Cadavrul a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Municipal din Vatra Dornei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, se arată în comunicatul emis de IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.