Un tânăr din Crucea a ajuns la spital în urma unui accident rutier provocat de un șofer din Vatra Dornei

În dimineața zilei de miercuri, 20 mai 2020, în jurul orei 08:40, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Crucea, pe drumul național 17 B, a avut loc un accident rutier, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Suceava și citat de Monitorul de Suceava.

Agenți din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei s-au deplasat la fața locului, reușind să identifice ambii conducători ai autoturismelor implicate în incidentul rutier sesizat prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Astfel, polițiștii au identificat un conducător auto din Vatra Dornei, în vârstă de 31 de ani, și un șofer din comuna Crucea, în vârstă de 31 de ani.

Conform datelor transmise de IPJ Suceava, șoferul din municipiul Vatra Dornei a declarat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 B, pe raza comunei Crucea, într-un viraj la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul de mers opus, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul condus în mod regulamentar de bărbat de 31 de ani, cu domiciliul în comuna Crucea.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a șoferului din comuna Crucea, care a fost mai apoi transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, cu ambulanța, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative, după care, la spital, le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conform comunicatului de presă emis de IPJ Suceava și citat de publicația Monitorul de Suceava, Poliția Municipiului Vatra Dornei a deschis un dosar penal față de fapta de „vătămare corporală din culpă”, care urmează să fie soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *