Rezultate excelente ale celor mai mici schiori dorneni la Concursul „Trofeul Gerar”

În perioada 23-25 ianuarie 2020, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului au organizat, pe pârtiile de la Șugaș Băi și Valea Mare, evenimentul sportiv cu denumirea Concursul Național de Schi Alpin pentru Copii „Trofeul Gerar”, ediția XII-a, eveniment cuprins în Calendarul Activităților Educative Naționale al Ministerului Educației și Cercetării.

La concurs au participat 140 de copii din 16 județe, la patru categorii de vârstă, fete și băieți. Județul Suceava a fost reprezentat cu succes de cei mai mici schiori înscriși la cercul de schi alpin, coordonat de profesorul Dobrincu Florin, clasându-se pe locul al doilea în clasamentul general pe echipe. Sportivii dorneni au obținut următoarele rezultate:

Pintescu Dragoș (5-6 ani):
– locul I Slalom
– locul I Slalom Uriaș
– locul II Slalom Paralel

Boncheș Ludovic (7-8 ani):
– locul II Slalom
– locul I Slalom Paralel

Lutaniuc Armina (9-10 ani):
– locul III Slalom
– locul II Slalom Uriaș
– locul II Slalom Paralel

Lutaniuc George (9-10 ani):
– locul II Slalom
– locul III Slalom Uriaș
– locul I Slalom Paralel

Moroșan Sara (11-12 ani):
– locul IV Slalom

Pintescu Iustin (11-12 ani):
– locul I Slalom
– locul I Slalom Uriaș
– locul I Slalom Paralel

Pintescu Iustin și Moroșan Sara
– locul II Slalom Paralel Mixt

O contribuție importantă la obținerea acestor rezultate au avut-o părinții care au însoțit copiii la concurs, dar și implicarea permanentă a acestora în buna desfășurare a activităților din cadrul Cercului de Schi Alpin.

În perioada imediat următoare, pe 6-8 februarie 2020, Clubul Copiilor Vatra Dornei va organiza ediția a XI-a a Concursului Național de Schi Alpin „Bucuriile Zăpezii”. La concursul care se va desfășura pe Pârtia Veverița sunt așteptați aproximativ 100 de copii din 10 județe, care vor concura la patru categorii de vârstă, fete și băieți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *