Mihaela Asurdoaie, asistentă medicală de laborator, a fost desemnată „Angajata Anului 2019” la Dorna Medical

Mihaela Asurdoaie, asistentă medicală de laborator la unul dintre punctele de recoltare ale companiei din Câmpulung Moldovenesc, a fost desemnată „Angajata Anului” de către conducere și de colegi. Festivitatea de premiere a avut loc în Sala de Conferințe a Policlinicii Dorna Medical din Vatra Dornei, în prezența a peste 200 de angajați și colaboratori.

Această distincție nu a fost oferită pentru a impulsiona concurența la nivel de echipă, ci pentru a recompensa un profesionist dedicat pentru care Dorna Medical înseamnă mai mult decât un loc de muncă. Atunci când povestește despre colegi, Mihaela Asurdoaie îi numește „familia mea”, iar despre superiorii ei protagonista nu are decât cuvinte de laudă.

„Îi apreciez enorm, mereu m-au ajutat și nu doar profesional. Recent, domnul Boca, manager Dorna Medical, a adus un nou scaun de recoltare la punctul de recoltare. Și i-am spus că sper să mai țină încă 20 de ani, cât mai am eu până ies la pensie!”. O felicităm pe această cale și o asigurăm că suntem mândri de ea, ca de altfel de toți angajații noștri! Și pentru că vrem să o cunoașteți mai bine, am realizat un interviu cu doamna Mihaela Asurdoaie.

Ce a însemnat pentru dumneavoastră această distincție și ce credeți că v-a diferențiat de colegi?

Această distincție, de „Angajata Anului 2019”, a însemnat pentru mine și înseamnă enorm de mult. Am muncit foarte mult anul trecut, m-am dedicat aproape în întregime locului de muncă și de fiecare dată mi-am arătat disponibilitatea de a munci, de a învăța lucruri noi, de a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă în aria mea de activitate, și anume Medicina de Laborator.

Fac naveta la un punct de recoltare Dorna Medical din Câmpulung Moldovenesc, în cadrul Microclinicii Dr. Piticari, și merg cu drag la muncă, nu m-aș vedea în alt context, făcând altceva, colegii îmi sunt ca o adevărată familie. De fiecare dată am încercat să comunic cu toată lumea, să ajut, să îndrum acolo unde a fost nevoie.

Să fiu asistentă medicală în cadrul Dorna Medical este o mândrie, nu m-aș fi așteptat să fiu atât de apreciată și chiar m-am emoționat atunci când mi-am auzit numele. Diploma ocupă un loc în casa și inima mea și cred că va fi înrămată și de fiecare dată când mă voi uita la ea mă voi automotiva să fiu și mai bună în tot ceea ce fac.

De cât timp sunteți asistentă în cadrul Dorna Medical?

Lucrez la Dorna Medical de 12 ani și îmi propun să rămân alături de această echipă, de familia mea extinsă, până în momentul pensionării. Atunci când am dat concurs, deși aveam experiență, inițial am fost respinsă și nu îmi este rușine să recunosc acest lucru. M-am pregătit, mi-am dat seama că standardele sunt mult mai ridicate decât oriunde altundeva, am încercat din nou și am fost acceptată.

A urmat o perioadă frumoasă în colectivul laboratorului clinic din Vatra Dornei, acolo unde m-am format. Doamna doctor Boca mi-a fost un adevărat mentor, la fel și colegele cu mai multă experiență. Am simțit că evoluez, că învăț în fiecare zi ceva nou și că ajut pacienții care chiar au nevoie de personal medical competent și amabil și servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Zilnic vin la noi oameni care au diferite probleme, îi îndrumăm către colegii noștri din policlinică și din centrele de imagistică, le suntem de multe ori confidenți și prieteni. Și nu o dată pacienții s-au întors să ne mulțumească. Nu îmi este greu să lucrez în domeniul medical, îmi place foarte mult să comunic cu cei de lângă mine și să ajut. Iar Dorna Medical îmi este, repet, nu doar colectiv de muncă, ci și familie.

De exemplu, în acești ani am traversat perioade dificile pe plan personal. Un astfel de moment crucial a fost moartea tatălui meu. La înmormântare au venit toți colegii, inclusiv șefii mei, a contat enorm pentru mine să fiu sprijinită atunci.

Ce sfaturi ați da studenților, medicilor și asistenților medicali care vor să se angajeze la Dorna Medical?

În primul rând, i-aș asigura că fac o alegere excelentă, căci Dorna Medical este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din nordul țării. Nu doar pacienții din Suceava și Bistrița-Năsăud au auzit de noi, ci și oameni de peste tot din România, asta fără a mai lua în considerare cei care se întorc temporar din străinătate și apelează la serviciile noastre.

Este un mediu de muncă foarte plăcut, avem aparatură ultraperformantă, cei mai buni specialiști. Îi asigur că vor avea parte de tot sprijinul pentru a urma cursuri de perfecționare și mentorat. De exemplu, eu am urmat foarte multe cursuri pentru că la Dorna Medical chiar trebuie să fii foarte bine pregătit și dedicat ca angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.