Sportivii de la CSM Dorna, medalii cucerite la evenimente sportive din Chișinău și Bacău

La sfârșitul anului 2019, sportivii secțiilor de atletism din județ se află la început de an competițional, în care se pregătesc pentru sezonul concursurilor de sală. Astfel, sâmbătă, 14 decembrie 2019, atleții de la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei au participat la Concursul Internațional de Atletism de la Chișinău, din Republica Moldova.

La evenimentul sportiv de peste Prut au fost prezenți, pe lângă sportivii dorneni, și atleți din Ucraina, Bulgaria, Belarus și Republica Moldova. Sportivii legitimați la CSM Dorna și antrenați de profesorul Cristian Prâsneac au dat dovadă de o bună pregătire, fapt pentru care au înregistrat noi rezultate pozitive și s-au întors acasă cu mai multe medalii.

Atletul Alexandru Prâsneac a reușit o cursă excelentă în proba de 600 de metri, terminând cursa pe prima poziție și câștigând o medalie de aur. Sportivul Alexandru Mihai Moroșan a reușit să cucerească două medalii în două probe diferite, și anume medalia de argint în proba de 1.000 de metri și medalia de bronz în proba de 300 de metri, în timp ce atletul Robert Petru Kore și-a adjudecat o medalie de argint în proba de 300 de metri.

După participarea la evenimentul sportiv din Chișinău, din Republica Moldova, sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei s-au deplasat la Bacău, duminică, 15 decembrie 2019, pentru a participa la Concursul Național „Cupa de Iarnă”.

La finalul competiției din municipiu, sportivii antrenați de Cristian Prâsneac au reușit o nouă figură frumoasă și demnă de aplaudat. Atletul Alexandru Prâsneac a cucerit medalia de aur la categoria Copii I în proba de 800 de metri, în timp de sportivul Alexandru Mihai Moroșan și-a adjudecat locul al doilea și medalia de argint în proba destinată categoriei Juniori II. Un alt rezultat pozitiv a fost înregistrat de Robert Petru Kore, care a adus acasă medalia de argint după participarea la proba de 800 de metri pentru Juniori III.

„Având în vedere că ne aflăm în perioada de pregătire pentru sezonul competițiilor de sală, pot spune că aceste rezultate sunt foarte bune pentru sportivii antrenați la Vatra Dornei. Alexandru a reușit un timp bun în proba de 800 de metri, iar acest lucru ne dă speranțe că la Naționale vom scoate un timp de două minute și cinci secunde, așa cum ne-am propus. Moroșan și Kore au alergat amândoi foarte bine, fapt pentru care s-au întors acasă cu medalii. Sperăm să cucerim cât mai multe medalii în sezonul Indoor, dar și la Campionatele Naționale”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac pentru publicația Monitorul de Dorna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.