Kaban, primul boutique hotel de patru stele din Vatra Dornei, a fost deschis

Sâmbătă, 22 septembrie, în Vatra Dornei a fost inaugurat Kaban, singurul boutique hotel din oraș de patru stele. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere, la care au luat parte peste o sută de invitați.

Bogdan Apetri, managerul Kaban, își propune ca în scurt timp obiectivul să devină principalul punct de atracție în domeniu din zona Dornelor. În ținutul pitoresc al Bucovinei, Kaban reprezintă un adevărat refugiu care oferă intimitatea și căldura unui chalet în mijlocul unui oraș.

Camerele și apartamentele, cu un design personalizat, vă vor face să uitați de griji și zgomot și să vă simțiți „la bucovineni acasă” indiferent dacă veniți din țară sau din străinătate. Cine vizitează Kaban va avea parte de o experiență culinară aparte, bucatele tradiționale din meniul restaurantului, care dispunde de 80 de locuri, fiind preparate din produse proaspete, provenite de la producătorii locali.

În plus, chefii Kaban fac cei mai gustoși papanași cu dulceață de afine, colțunași, paste după rețete italiene, bruschete și alte delicatese din bucătăria internațională. Printre alte facilități, Kaban include și două terase retrase, dar cochete, cu vedere panoramică asupra orașului, precum și o parcare subterană gratuită.

Toată lumea, chiar dacă este cazată sau nu la Kaban, poate savura un coniac sau un whisky la social barul de la etajul întâi. De asemenea, Kaban este „kids friendly”, unul în care copiii au la dispoziție un loc de joacă cu o mulțime de atracții specifice vârstei, precum și o salină artificială.

Toți cei care trec pragul boutique hotelului se pot delecta cu lecturi, la Kaban fiind amenajată o bibliotecă vastă, unde chiar și cei mai exigenți clienți pot găsi o carte pe gustul lor, oferta fiind una variată. Și cum nu poate să existe un loc „mai special” de a citi decât în fața focului aprins dintr-un șemineu, la Kaban ai parte și de acest răsfăț exclusivist. În plus, hotelul dispune în incintă și de o saună și jacuzzi.

Kaban reprezintă „un tărâm de poveste” devenit posibil și palpabil în Ținutul Dornelor grație unei echipe de arhitecți și constructori, a uneia de graphic design și a multor meșteri artizanali locali, coordonați de Bogdan Apetri, managerul Kaban. Tânărul dornean de 33 de ani, pasionat de călătorii, a adus în Vatra Dornei farmecul și specificul unui chalet din Alpi. Și pentru că lucrurile bune nu se fac ușor, Bogdan a colaborat cu cei mai buni experți din domeniu.

În zonă pot fi practicate diverse activităţi de agrement, inclusiv schi, ciclism, enduro, off-road, alergare montană, tiroliană, paintball, echitație şi pescuit. Scopul „kabanic” este ca fiecare oaspete să rămână cu amintiri de neuitat, memorabile, și să se întoarcă cu drag în locul în care s-a simțit răsfățat cu adevărat.

Vino la Kaban, pe Strada Republicii 2C, în Vatra Dornei.

3 comentarii publicate:

  1. Chef

    De când papanașii cu dulceață sau bruschetele sunt specialități pentru chefi? Orice gospodină se pricepe, mai greu e la sarmale sau la salată de boeuf. Acum sincer, iertați-mi ignoranța, dar de „chalet” și „boutique hotel” nu am mai auzit. Am căutat ca orice ignorant pe Googne și mi-am completat cultura generală. Se pare că românescul cabană sau vilă sunt puțin trecute. Un pic cam prețios și pretențios, iar dacă lemnul învechit scos din grajd este considerat de bun gust, nu știu ce să zic, așa o fi că nici arhitect nu sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *