Înscrieri gratuite și cel mai mare fond de premiere din județ pentru o asemenea competiție, la cea de-a VII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica

Atenția minifotbalului din județ se mută, la mijloc de octombrie, la Vatra Dornei. Și asta pentru că Baza Sportivă Stadium Yanis va găzdui, între 13-21 octombrie, cea de-a VII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal.

Competiţia aduce, o dată cu ediția de anul acesta, și câteva noutăți. În primul rând, se pot înscrie practicanţi de minifotbal din întreg județul Suceava (cu domiciliul stabil-nu se acceptă vize de flotant), nu doar din Bazinul Dornelor, așa cum condiționau organizatorii până acum.

De asemenea este permis și accesul fotbaliştilor legitimaţi, însă doar a celor din ligile a IV-a și a V-a, fiecare echipă putând înscrie maxim 10 jucători în lot. Înscrierile sunt gratuite și se pot face până pe data de 10 octombrie la Stadium Yanis din cartierul Unirii sau la Magazinul MaxiSPORT din centrul municipiului Vatra Dornei, pe aleea pietonală.

Având în vedere modificarea privind domiciliul, înscrierile se pot face și online, pe adresa cupa.aquacarpatica@gmail.com. Detalii se pot obține și la 0721.177.557 și pe pagina de Facebook a evenimentului (Cupa Aqua Carpatica la Minifotbal). Toate meciurile turneului vor fi arbitrate de către Vasile Tacu și Ghiță Ignătescu, arbitrii apreciați și la edițiile precedente ale competiției dornene.

Campioana ediției 2018 se va alege cu 4.000 de lei

Premiile au fost majorate cu 30%, astfel încât fondul total de premiere depășește 3.000 de euro, fiind cel mai mare alocat unei asemenea competiții în județul nostru. Campioana va fi răsplătită cu 4.000 de lei, locul 2 va primi 2.000 de lei, locul 3, 1.500 de lei, iar echipa care va pierde finala mică se va alege cu 1.000 de lei.

De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi de către organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei, urmând să fie recompensată şi echipa cu media de vârstă cea mai scăzută.

Tragerea la sorţi şi şedinţa tehnică sunt programate pentru vineri, 12 octombrie, ora 19.00, la Yanis Sport Pub, lângă Baza Sportivă (va fi necesară prezența unui reprezentant al fiecărei echipe). Meciurile din faza grupelor sunt programate pentru zilele de 13-14 octombrie, iar faza finală, în 20-21 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *