Andrei Dorin și Gabriel Bularda participă la competiții sportive în Belgia și Macedonia

Săptămână încărcată pentru atleții Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club sportiv finanțat de către Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local. Atletul Andrei Dorin Rusu participă, în zilele de sâmbătă și duminică, 30 iunie și 1 iulie, la un Grand Prix cunoscut, organizat și desfășurat în Belgia, la Bruxelles, acolo unde ia startul probelor de 1.500 și 800 de metri.

Duminică, pe 1 iulie, în Skopje, în Macedonia, un alt sportiv al Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, Gabriel Bularda, participă la Campionatul European de Alergare Montană, la categoria de juniori I, luând startul probei de 6.000 de metri.

Cristian Prâsneac, antrenorul dornean al celor doi atleți de la CSM Dorna, a stat de vorbă cu un reporter de la Monitorul de Dorna. Acesta ne-a spus: „Am avut parte de un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, oferit de către Federația Română de Atletism, în cadrul căruia am avut posibilitatea de a ne antrena preț de 24 de zile. Cred că Andrei Dorin Rusu a avut parte de câteva antrenamente intensive și că are șanse să confirme barebul din proba de 1.500 de metri pentru calificarea la Campionatul European de Seniori de la Berlin, Germania”.

Antrenorul de la CSM Dorna adaugă: „Aș vrea să mulțumesc pentru acoperirea costurilor de deplasare către locațiile celor două competiții sportive celor de la conducerea CSM Dorna, dar și celor de la Primăria Municipiului Vatra Dornei. La Skopje, atletul Gabriela Bularda merge cu șanse mari pentru apărarea titlului de campion european, pe care l-a câștigat în anul 2017 la Kamnik, în Slovenia”.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *