CSM Dorna: două medalii de aur și argint la o competiție desfășurată în București

Sâmbătă, pe 9 iunie 2018, a avut loc o nouă zi de competiție a Campionatului Național de Copii 1, 2 și 3, competiție sportivă care s-a desfășurat în cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balaș Soter din București. La startul probelor au fost prezenți mai mulți atleți legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, care au reușit să se întoarcă acasă cu o medalie de aur și una de argint.

În cadrul probei de 800 de metri, la feminin, Claudia Ionela Costiuc a reușit să treacă prima linia de sosire și să câștige medalia de aur. Cu timpul înregistrat de 2 minute, 13 secunde și 85 de sutimi, Claudia Ionela Costiuc a reușit să scrie istorie și să doboare recordul Campionatelor Naționale de Copii.

În cadrul probei de 800 de metri, la masculin, Alexandru Prâsneac și-a adjudecat medalia de argint după ce a trecut al doilea linia de sosire. Alexandru Prâsneac a reușit să conducă aproape în totalitate cursa, însă înainte cu circa 60 de metri de finish s-a împiedicat, a căzut și a fost depășit de un alt concurent.

Antrenorul Luminița Prâsneac a declarat pentru Monitorul de Dorna: „Am știut încă de pe 28 mai, atunci când a avut loc etapa pe zonă la Iași, că avem șanse mari la medalii. La finalul lunii mai am cerut un cantonament la Poiana Brașov, am reușit să-l obținem și așa am avut parte de o pregătire adecvată în perioada 1-8 iunie. Ambii sportivi au obținut rezultate foarte bune, fapt pentru care îi felicit”.

Mulțumim pentru sprijin Școlii Gimnaziale din Iacobeni, acolo unde Claudia Ionela Costiuc este elevă, Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Vatra Dornei, acolo unde Alexandru Prâsneac este elev, dar și Primăriei Municipiului Vatra Dornei și Consiliului Local. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *