Gabriel Bularda, vicecampion național la juniori I după cursa de la Craiova

Duminică, pe 29 aprilie 2018, la Craiova s-a organizat Campionatul Național de Semimaraton, eveniment sportiv care s-a desfășurat pe traseul cu liniile de plecare și de sosire la Sala Polivalentă și care a trecut prin zonele Bulevardul Știrbei și Parcul Tineretului. În total, traseul competiției a numărat puțin peste 21 de kilometri.

La evenimentul sportiv de la Craiova a luat startul și unul dintre atleții legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, Gabriel Bularda, în cadrul probei de juniori I. Finalul traseului l-a găsit pe sportiv pe poziția secundă, reușind să obțină astfel titlul de vicecampion național la juniori I. Primul loc a fost câștigat de Herman Peter, legitimat la CSS Mediaș, iar al treilea loc a fost ocupat de Ionuț Răducan, legitimat la SCM Buzău.

„S-a dovedit a fi o cursă grea la Craiova, mai ales din cauza căldurii. Chiar și așa, Gabriel nu cred că ar fi putut să câștige prima poziție din cauză că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Dar pentru condițiile pe care le avem pentru antrenament la Vatra Dornei rezultatele obținute de sportivii mei în numele CSM Dorna sunt în continuare de lăudat”, a declaratm pentru Monitorul de Dorna, antrenorul Cristian Prâsneac.

Următoarea competiție sportivă la care va fi prezent Gabriel Bularda este Campionatul Balcanic de Alergare Montană din Vrnjacka Banya, din Serbia, de pe 5 mai 2018. Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local și susținut de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană, Vila Iulia și Hotel Silva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *