Andrei Dorin Rusu participă în weekend la Campionatul Balcanic de Seniori Indoor

Sâmbătă și duminică, 17 și 18 februarie 2018, sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, club susținut de Primăria municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local, va participa la Campionatul Balcanic de Seniori Indoor, desfășurat la Istanbul, în Turcia.

Andrei Dorin Rusu a început anul 2018 cum nu se putea mai bine, câștigând Meetingul Atletic din Bratislava, din Slovacia, în proba de 1.500 de metri, și devenind campion național de seniori și tineret în probele de 1.500 și 3.000 de metri, pe 3-4 februarie 2018. Sâmbătă, pe 17 februarie, Andrei Dorin Rusu va lua startul probei de 1.500 de metri, iar duminică, pe 18 februarie, va participa la proba de 3.000 de metri. CSM Dorna speră la rezultate cât mai bune pentru sportivul lor.

„Andrei Dorin Rusu a susținut marți una dintre probele de Bacalaureat, iar apoi am plecat în cantonamentul organizat de Federația Română de Atletism. După un antrenament sănătos am luat avionul spre Istanbul, iar în weekend încercăm să ne facem orașul și clubul recunoscute în lume! Sper să ne întoarcem acasă cu o medalie de la Balcaniadă, iar dacă ne intrăm în ritm să facem noi recorduri personale în probele de 1.500 și 3.000 de metri”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenorul sportivului.

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei este susținut de Primăria municipiului Vatra Dornei și Consiliul Local, dar și de sponsorii Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovineană și Vila Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *