Un TIR a luat foc pe o stradă din Vatra Dornei, în apropiere de centrul orașului

În ziua de miercuri, 17 ianuarie 2018, în jurul orelor 12:00, Detașamentul de Pompieri din municipiul Vatra Dornei a fost anunțat de către un echipaj de patrulare al Jandarmeriei cum că un autovehicul de mare tonaj se află în pericol de a lua foc complet pe strada Dornelor, vis-a-vis de Casa Vladimir, în imediat aproapiere a centrului orașului Vatra Dornei.

Urmărește aici un material video de la locul incidentului:

Conform informațiilor oferite de Marian Ruscan, împuternicit comandant al ISU Vatra Dornei, camionul marca Iveco, condus de D.C., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Vatra Dornei, prezenta pericol de incendiere ca urmare a unui foc apărut la roțile semiremorcii. La fața locului s-a deplasat o autospecială a Detașamentului de Pompieri din Vatra Dornei care a reușit să intervină prompt și să lichideze flăcările, evitând astfel producerea unor pagube materiale.

„Am fost alertați prin anunțare directă de faptul că pe această stradă a municipiului Vatra Dornei iese fum din roțile unei semiremorci a unui autotren. Ne-am deplasat la locul intervenției cu o autospecială, începutul de incendiu fiind lichidat într-un timp foarte scurt. Nu s-au înregistrat pagube materiale datorită intervenției prompte”, a declarat căpitanul Marian Ruscan, împuternicit comandant al ISU Vatra Dornei.

Conform informațiile puse la dispoziție, flăcările ar fi apărut din cauza unor probleme la instalația de frânare a semiremorcii atașate de autotrenul marca Iveco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *