FOTO. Un camion încărcat cu paleți cu apă minerală s-a răsturnat în Pasul Tihuța

Un camion s-a răsturnat în Pasul Tihuța, pe raza județului Suceava. Accidentul rutier s-a petrecut vineri, 6 octombrie 2017, în jurul orelor 15:00, vehiculul fiind încărcat cu paleți cu apă minerală. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar șoferul a scăpat nevătămat, singurele pierderi fiind cele materiale. Conducătorul auto afirmă că a încercat să evite un câine aflat pe carosabil, însă martorii susțin că șoferul ar fi adormit la volan.

Un TIR înmatriculat în județul Sibiu, marca Scania, de culoare roșie, s-a răsturnat pe marginea DN 17, în Pasul Tihuța. Camionul circula pe direcția de mers dinspre Poiana Stampei spre județul Bistrița-Năsăud, acesta fiind încărcat cu paleți cu apă minerală. Cel mai probabil camionul fusese încărcat cu marfă la una dintre fabricile de îmbuteliere de apă din bazinul Dornelor. Circulația în zonă nu a fost blocată.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, în urma accidentului nu a fost nimeni rănit și nu a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale pentru acordarea primului ajutor sau pentru transportarea unor persoane la cea mai apropiată unitate sanitară. În urma incidentului au fost înregistrate scurgeri de combustibil de la rezervorul camionului, pompierii militari intervenind pentru sablarea carosabilului în vederea asigurării condițiilor pentru circulația rutieră.

„Accidentul a avut loc în apropiere de Poiana Ștampei, în județul Suceava. În urma incidentului nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. S-au înregistrat scurgeri de combustibil, iar pompierii militari au luat măsura sablării carosabilului în vederea asigurării condițiilor pentru circulația rutieră”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri militari de la Departamentul de Pompieri din municipiul Vatra Dornei. Agenții de poliție continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui incident rutier. Imagini din articol preluate de pe bistrițeanul.ro.

2 comentarii publicate:

  1. Anonim

    Nu aveți voie să postați poză cu un tir să i se vadă numărul de înmatriculare. Deoarece nu este proprietatea voastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *