O femeie și o fetiță de 6 ani au murit după ce au fost lovite de o mașină în Panaci

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în cursul zilei de luni, 7 august 2017, pe raza satului Coverca din comuna Panaci, pe DJ 174, acolo unde o fetiță de numai șase ani și mătușa ei, în vârstă de 45 de ani, și-au pierdut viața după ce au fost lovite din spate de o mașină în timp ce se deplasau pe marginea drumului județean.

Conform Biroului de Presă al IPJ Suceava, incidentul rutier s-a petrecut în jurul orelor 14:30, iar conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În momentul de față mai mulți agenți de la Poliția Vatra Dornei sunt la locul accidentului și desfășoară primele cercetări.

Autoturismul, de culoare verde închis, era condus de o femeie în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în municipiul București. Vehiculul pe care îl conducea este, de asemenea, înregistrat în același oraș, iar incidentul s-a petrecut în momentul în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului din neatenție și a lovit cele două victime din spate, în timp ce se aflau pe partea dreaptă a carosabilului.

Informațiile pe care le deținem până în momentul de față arată că între cele două victime există un grad de rudenie, femeia de 45 de ani fiind mătușa fetiței de șase ani. Femeia își avea domiciliul în comuna Panaci, în timp ce minora era domiciliată în Liteni. Iuliana Alupei, femeia de 45 de ani, nu era căsătorită și se dedicase în ultimii ani pentru creșterea nepoatei sale, fiică a unei surori.

Mama naturală a fetiței de șase ani a murit acum cinci ani la puțin timp după ce a născut. Femeia în vârstă de 45 de ani și-a asumat de atunci creșterea nepoatei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *