Știrile zilei de6 decembrie 2023

Andrei Dorin Rusu și Gabriel Bularda vor reprezenta România la două competiții internaționale de atletism

Doi sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei și pregătiți de antrenorul Cristian Prâsneac vor reprezenta municipiul la nivel internațional în cadrul a două competiții de alergare. Atleții Andrei Dorin Rusu și Gabriel Bularda vor lua startul mai multor probe în cadrul Campionatului Balcanic de Atletism și Campionatului European de Atletism.

Cei doi sportivi au fost convocați și au desfășurat un antrenament de trei săptămâni alături de lotul României. Sportivul Andrei Dorin Rusu va participa în perioada 1-2 iulie 2017 la Campionatul Balcanic de Atletism, care va fi găzduit de orașul Pitești, și va lua startul în cadrul probei de 5.000 de metri. Sportivul legitimat la CSM Dorna își propune obținerea unei medalii pentru această probă.

Cel de-al doilea sportiv pregătit la CSM Dorna de către antrenorul Cristian Prâsneac este Gabriel Bularda. El va participa pe 8 iulie 2017 la Campionatul European de Alergare Montană, competiție sportivă care se va desfășura în Slovenia, în localitatea Kamnick. Gabriel va lua startul probei de 8.000 de metri la juniori I și își dorește, de asemenea, obținerea unei medalii.

„De trei săptămâni ne pregătim într-un cantonament al Federaţiei Române de Atletism la Poiana Braşov. Sper ca cei doi sportivi să aibă o comportare foarte bună la cele două competiţii internaţionale şi să se întoarcă cu medalii acasă”, a spus antrenorul Cristian Prâsneac pentru Monitorul de Dorna și site-ul monitoruldedorna.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *