Secția de fotbal a CSM Dorna a ocupat locul secund la Cupa Prieteniei LPS Bistrița

Duminică, pe 27 februarie 2017, grupa de copii născuți în anul 2007 din cadrul Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, antrenată de profesorii de sport Ionel Nemeș și Mihai Vizitiu, a luat parte la competiția sportivă de fotbal de sală „Cupa Prieteniei”, organizată în sala Liceului cu Program Sportiv din Bistrița.

În cadrul acestui eveniment sportiv au participat opt echipe, care au fost împărțite în două grupe, Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei fiind repartizată în grupa B, alături de Avântul Reghin, LPS Bistrița și Gloria Bistrița. Grupa de copii a CSM Dorna a reușit să facă trei meciuri excelente, reușind să iasă din grupe de pe primul loc.

CSM Dorna s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul cu cei de la Avântul Reghin în cadrul primului joc al grupei. Jucătorii dorneni au încheiat la egalitate cea de-a doua partidă disputată cu cei de la Gloria Bistrița, scorul final fiind 1-1. Ultimul meci al grupei pentru CSM Dorna a fost jucat împotriva celor de la LPS Bistrița, unde dornenii au reușit să facă spectacol și să înscrie de 11 ori, scorul final fiind de 11-1.

Finala competiției i-a găsit pe cei de la CSM Dorna într-un meci cu CS Luceafărul Cluj, care s-a terminat cu scorul de 0-3. Astfel, clujenii au reușit să câștige competiția „Cupa Prieteniei”, iar dornenii să ocupe locul secund. Organizatorii evenimentului au oferit cupe, medalii și diplome tuturor participanților. Alex Nacu a primit titlul de golgheter al turneului.

În cadrul competiției de la Bistrița, CSM Dorna a făcut deplasarea cu un lot format din nouă jucători, și anume Marius Moldovan, Robert Silion, Matei Crăciun, Dani Herșcovici, Alex Nacu, Cezar Odochian, Iustin Pintescu, Flavius Cohal și Marian Constantin Deliman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *