Știrile zilei de3 februarie 2023

Vrei să pariezi la NetBet? Uite ce spun pariorii despre această casă de pariuri

Este bine să vezi ce spun pariorii despre Netbet dacă vrei să îți deschizi cont la această casă de pariuri online. Astfel, vei avea o imagine completă a condițiilor oferite, în completarea informațiilor venite dintre operator.

Pariorii nemulțumiți sunt mai vocali

Alege o comunitate de pariori online relevantă și găsește, pe forum, topicul deschis pentru discuțiile despre agenția amintită. Te sfătuiesc să parcurgi postările din ultimele 2-3 luni, pentru că este posibil ca problemele ridicate anterior să se fi rezolvat între timp. Chiar dacă sunt multe posturi, ai răbdare și citește-le. Te pot ajuta să eviți din start unele neplăceri.

De obicei, oamenii nemulțumiți sunt mai vocali. Rar intră cineva pe un forum să scrie că este foarte mulțumit de lucrul X sau de lucrul Y. În plus, s-ar putea să nu fie vina operatorului pentru o problemă invocată, ci a celui care nu a înțeles corect un context. De regulă, aceste interpretări greșite sunt semnalate prompt de alți participanți la forum.

Campanie de marketing bine gândită

Înainte de a-ți prezenta opiniile pro și contra în legătură cu acest bookmaker, cred că este important de precizat că Netbet a intrat pe piața din România în anul 2015, cu o campanie de marketing bine gândită. Și-a legat imaginea de branduri populare, cum ar fi cel al Stelei (pe atunci nu exista FCSB) sau al lui Dan Petrescu.

De ce e considerată agenție de top

A fost printre primele case de pariuri online care au intrat în legalitate, o dată cu modificarea legislației din domeniul jocurilor de noroc. Are licență de funcționare până în iunie 2026. Este catalogată drept o agenție de top, ținându-se seamă de un număr de criterii, dintre care primează: avantajele oferite pariorilor la deschiderea contului, oferta, cotele, serviciul de streaming video live.

În momentul în care scriu aceste rânduri, pe lângă fotbal, la Netbet se poate paria pe mai bine de 30 de sporturi, la care se adaugă pariurile speciale, cele pe e-sporturi sau cele pe sporturi virtuale. Îmi vine greu în minte un sport cât de cât popular pe care să nu îl găsesc în ofertă.

Despre sume minime și suport clienți

Am citit că mulți pariori sunt mulțumiți cu limita minimă de depunere, care este de 20 de lei prin cardul de credit/debit, prin Skrill sau Paysafecard, și 40 RON prin Neteller și Bitcoin. Este o sumă accesibilă pentru cei care pariază doar pentru distracție. Dacă joci mize mici și foarte mici, este un buget din care te distrezi ceva timp.

Tot la plusuri este trecut și serviciul de relații cu clienții în limba română, disponibil 24 din 24 de ore. Aici intervin și eu cu o părere de parior și te sfătuiesc, dacă ai probleme, să îi contactezi telefonic. Răspunsul vine ceva mai greu dacă folosești varianta email-ului.

Rulaj, strategii, verificarea contului

Dacă te uiți pe forum, vei vedea că cele mai multe nemulțumiri/neclarități au legătură cu rulajul banilor pe care îi primești atunci când îți deschizi contul. Pariorii nu invocă neapărat un regulament nefavorabil, ci faptul că „le-au scăpat” precizări importante.

Lumea este de acord că oferta acestui operator îți permite să apelezi la strategii de pariuri variate. Limitarea nu este o problema specificată în mod expres. Ca la mai toate casele de pariuri online, și aici este posibil să ți se plafoneze miza în cazul unor câștiguri substanțiale repetate.

Un alt topic de discuție e reprezentat de problemele avute la verificarea contului. Unii invocă faptul că au avut de așteptat multe zile până când documentele trimise au fost procesate, alții susțin că nu au știut că trebuia să verifice contul, iar banii pe care îi depuseseră au fost „virați” către bugetul statului, alții spun că procedura a mers repede.

Avantajul atunci când citești părerile pariorilor este că aceștia compară Netbet cu celelalte case de pariuri online și înțelegi dacă se merită să îți deschizi cont aici sau în altă parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *